Learn Real English – Authentic Conversations

Learn Real English – Authentic Conversations
Author: Kristin Dodds, Joe Weiss, A.J. Hoge
Publisher: Learn Real English LLC
Publication date: 2008
Format / Quality: pdf (transcripts) + wma (~ 30 audio CDs)

Giới thiệu:
Hầu hết những chương trình dạy Tiếng Anh không bao gồm những đoạn hội thoại thực tế. Một điều dễ thấy là các tình huống giao tiếp trong bài học được làm giả bằng việc hai diễn viên đọc hoặc diễn môt đoạn văn bản có sẵn. Tuy nhiên, để hiểu được cách những người bản ngữ nói chuyện với nhau, bạn phải nghe những đoạn hội thoại thực tế. Đố là cơ sở để bạn có thể trò chuyện một cách tự tin và thoải mái với người bản ngữ. Những đoạn hội thoại cũng là những bài học trong chương trình này sẽ giúp bạn thực hiện điều đó.

Khi nghe người bản ngữ thực hiện các cuộc hội thoại trong cuộc sống hằng ngày, bạn sẽ phát hiện ra rằng họ dùng những từ lóng (slang) và thành ngữ (idioms). Đấy là Tiếng Anh thực dụng, không hề mang tính sách vở, và cũng là điều bạn cần khi có ý định sử dụng phần mềm này. Ngoài ra, Tiếng Anh thực dụng còn bao gồm những cách phát âm bình dân, khác với cách mà những phát thanh viên ở BBC hay CNN dùng trong các bản tin của họ.

Giờ hãy nhắm mắt lại, tưởng tượng rằng bạn và một ai nữa là những người sử dụng Tiếng Anh như tiếng mẹ đẻ đang trò chuyện về một chủ đề thời sự. Bạn có thể hiểu được tất cả tiếng lóng, thành ngữ hay cách nói nhanh thường ngày của họ. Và chính bạn cũng là người đang sử dụng thành thạo những yếu tố đó!

The Learn Real English – Authentic Conversations Packs built on the Effortless English system. Each lesson set contains a real conversation between native speakers. No actors.

What you will learn:
+ A Huge Number Of Common Idioms – The slang you can’t find in a dictionary or textbook.
+ How To Automatically Speak Like A Native Speaker- Without thinking or translating.
+ How To Use Our Deep Learning Method – You naturally learn English words and grammar forever so you are confident about your speaking.
+ How To Understand Real English Conversations – You listen to REAL conversations between real people. No actors. We teach you the real, casual conversation that native English speakers use everyday with each other. This is not formal English. This is the real English that real people use.
+ The Main Method of our System – Throughout all the lessons you will learn grammar and vocabulary just like children do – naturally and without studying.
+ How To Study Like the Best – We show you how our best students have learned and studied so that you can copy those habits to create your success even faster.
+ How to Raise Your iBT TOEFL Scores – The new TOEFL requires a lot of both listening and speaking skills. Confidently raise your TOEFL speaking score by 20%, 30%, or up to 40%.
+ How to Learn English 3-5 Times Faster – Simply by changing HOW you learn, our lessons will have you speaking quickly in much less time than before.
+ How to Meet Others Just Like You – We also show you how to meet and speak with other English learners just like you.

Each audio English lesson set features:
+ Vocabulary Lessons
The best way to learn vocabulary is by listening to it. Audio lessons are 2-3X more effective than reading
vocabulary lessons. No more lists to memorize.
+ Listen & Answer Mini Stories
These are absolutely amazing lessons. They are powerful! By listening to mini-stories everyday, you will hear real English spoken and used naturally. And with this new type of lesson, you will learn how to speak and understand English easily and quickly.
+ Real English Conversations
Forget the same old boring lessons. These are REAL conversations by real native speakers. No actors. No reading. Real topics. Real slang and idioms. Real pronunciation. These are the key to your speaking. These are the key to understanding real native speakers.

Link: http://www.mediafire.com/?to0aoovu68f0u
Các bạn tải tất cả các file về, và dùng phần mềm này để nối chúng lại thành file .rar đầy đủ nhé!

Advertisements
Categories: Chọn Lọc, Kỹ năng nói, Kỹ năng nghe, Tài liệu | Tags: , | 2 Comments

Post navigation

2 thoughts on “Learn Real English – Authentic Conversations

  1. quả thức đây là tập hợp những đoạn hội thoại giọng Mỹ có chất lượng âm thanh rất tốt

  2. thank you very much. it’s very significant.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: